Fakultemizde, dekanlik ve pediatri abd baskanligi gibi gorevlerde ve pek cok kurulda uzun sure yogun emekler ve caliskan katkilar saglayan Prof Dr Sukru Hatun hocamiz kisisel sayfasından yazdigi duygusal mesajla fakultemize veda etti.

 

 Mezunlar Derneği adina hocamiza tum katkilari icin tesekkur ediyoruz. ...

 

http://koutfmezder.org/index.php/haberler/23-prof-dr-sukru-hatun-hocamiz-koc-ueniversitesinde-goreve-baslamistir-fakultemize-veda-etmistir

"Sevgili dostlarım, değerli arkadaşlarım.

 

Yirmi yılı Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde olmak üzere, 30 yılı geçen hekimlik/akademisyenlik yaşamımın bu aşamasında Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde çalışmaya başlamak üzere 16 Mayıs 2016 itibarıyla Kocaeli Üniversitesi’nde ayrılıyorum. Bu kararı vermek ve yeni bir yaşam kurmak üzere yola çıkmak inanın hiç kolay olmadı.

 

Kocaeli'de  geçirdiğim zaman boyunca insanlarla işbirliği içinde, kimseye zarar vermemeye çalışarak, iyilikle, heyecanla çalışmaya gayret gösterdim. Hiç kuşku yok ki istemeden üzdüklerim olmuştur. Onlardan af dilemek isterim. Bunun ötesinde uzun yıllardır bana güvenen ve sanki hiç bu şehirden gitmeyecekmişim izlenimi verdiğim için bana bağlanan hastalarıma, ailelerine, öğrencilerime, asistanlarıma, hastanede çalışan herkese, çalışma arkadaşlarıma yaşattığım “hayal kırıklığı”, bir tür onlara verdiğim sözü tutamamış olmaktan dolayı gerçek bir üzüntü yaşadığımı bilmenizi isterim. Herkesin kalbimdeki yerlerinin baki olduğunu ve buralara olan bağlılığımın kalıcı olduğunu söylemek isterim.

 

 Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Kocaeli’den hiç bir negatif duygu ve düşünce taşımadan, kurumuma olan sevgi ve bağlılığımı koruyarak, tamamen yaşamımda yeni bir dönem başlatma ve İstanbul’da bir çocuk hastanesi ve bir çocuk diyabet merkezi yaratma, misyonlarımdan vazgeçmeden mesleğimi daha etkili şekilde sürdürme düşünceleri ile ayrılıyorum. Böyle ayrılabildiğim için de kendimi şanslı sayıyorum. Bunda katkısı olan başta Prof.Dr. Ayşe Sevim Gökalp (Ayşe abla) olmak üzere çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.

 

Bana bundan sonra da hekim ve insan olarak eskisi gibi ulaşabilirsiniz (http://kuh.ku.edu.tr/tr).

 

Herkese tekrar teşekkür ederim. Benden iyi dileklerinizi esirgemeyin lütfen."

 

Prof Dr Şükrü Hatun

 

 .